Historicidagen

De Historicidagen 2022 worden van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 augustus in Rotterdam gehouden, op initiatief van KNHG in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit jaar is het thema Grenzeloze Geschiedenis. Drie dagen vol inspirerende lezingen, debatten en workshops over alle mogelijke aspecten van geschiedbeoefening nu, voor alle historici: studenten, docenten, onderzoekers, historici werkzaam in archieven, musea, erfgoed, zzp’ers, kunsthistorici en publiekshistorici.

HISTORICIDAGEN
Grenzeloze Geschiedenis
Erasmus Universiteit Rotterdam
25-27 augustus 2022

Netwerken – Inspiratie – Oriëntatie – Carrière – Ontspanning

De Historicidagen zijn een tweejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord, gemodelleerd naar het voorbeeld van de Duitse Historikertage (sinds 1893) en de Annual Meetings (sinds 1886) van de American Historical Association. Het doel van de Historicidagen is de diversiteit en dynamiek van de (kunst)historische praktijk te tonen, inspiratie te bieden en samenwerking te bevorderen.

De Historicidagen in Rotterdam op 25, 26 en 27 augustus 2022 verbinden allen die beroepsmatig met het verleden bezig zijn: docenten, studenten, medewerkers van archieven, musea en andere erfgoedinstellingen, zelfstandig ondernemers, onderzoekers en andere (kunst)historische professionals.

Inschrijven en tarieven

De early bird-inschrijving voor de Historicidagen 2022 is geopend! Schrijf u nu in en profiteer van korting op uw ticket. De prijzen van de early bird-tickets staan hieronder vermeld. Let op: op 1 juni opent de reguliere inschrijving en is het dus niet meer mogelijk om tegen het early bird-tarief tickets te kopen.

Jong KNHG € 35
studenten regulier € 40
leden KNHG € 90
sprekers (nieuw) € 90
vol betalend € 110
   
congresdiner € 35

Schrijf u in!

Sponsor een deelnemer

Voor de Historicidagen 2022 is de mogelijkheid tot het sponsoren van een deelnemer in het leven geroepen. U kunt bij uw registratie aangeven of u iemand op uw kosten mee wilt nemen. Mocht u niet iemand mee willen nemen, maar wel de deelnemerskosten van een jonge historicus of een historicus in een precaire positie willen sponsoren, dan kunt u een donatie doen door de deelnamekosten te storten op NL 25 INGB 0006 9434 91 o.v.v. sponsoring deelnemers Historicidagen 2022.

18 mei 2022

De KNHG-nieuwsbrief van mei is uit!

De KNHG-nieuwsbrief van mei is uit! Daarin leest u onder meer over onze Algemene Ledenvergadering, het KNHG-onderzoeksrapport over plagiaat en…

20 april 2022

De KNHG-nieuwsbrief van april is uit!

De KNHG-nieuwsbrief van april is uit! Daarin leest u onder andere over het Voorjaarscongres ‘Bloed, kruit en tranen’, de nieuwe…

17 maart 2022

De KNHG-nieuwsbrief van maart is uit!

De KNHG-nieuwsbrief van maart is uit! Daarin leest u onder andere over ons webinar over (on)ethisch hergebruik van historisch werk,…

© KNHG 2022 Website: Code Clear