Early bird-inschrijving Historicidagen 2024 geopend!

De early bird-inschrijving voor de Historicidagen 2024 is geopend! Schrijf u nu in en profiteer van korting op uw toegang tot dit grote, meerdaagse event. De prijzen van de early bird-registratie staan hieronder vermeld. Let op: op 1 juni opent de reguliere inschrijving en is het dus niet meer mogelijk om tegen het early bird-tarief te registeren.

EARLY BIRD (voor 1 juni)

  • Jong KNHG € 40
  • studenten regulier € 50
  • leden KNHG € 95
  • sprekers (nieuw) € 95
  • vol betalend € 115

Schrijf u in!


Let op: KNHG-leden ontvangen aanzienlijke korting op tickets voor de Historicidagen. 

Sponsor een deelnemer

Voor de Historicidagen 2024 is het mogelijkheid om een deelnemer te sponsoren. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u iemand op uw kosten mee wilt nemen. Mocht u niet iemand mee willen nemen, maar wel de deelnemerskosten van een jonge historicus of een historicus in een precaire positie willen sponsoren, dan kunt u een donatie doen door de deelnamekosten te storten op NL 25 INGB 0006 9343 91 o.v.v. sponsoring deelnemers Historicidagen 2024.

Over de Historicidagen

De Historicidagen zijn een tweejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord, gemodelleerd naar het voorbeeld van de Duitse Historikertage (sinds 1893) en de Annual Meetings (sinds 1886) van de American Historical Association. Het doel van de Historicidagen is de diversiteit en dynamiek van de (kunst)historische praktijk te tonen, inspiratie te bieden en samenwerking te bevorderen.

De Historicidagen zijn een initiatief van KNHG, de beroepsorganisatie van Nederlandse historici, en worden dit jaar samen met de Universiteit Maastricht, de Open Universiteit en Fontys Hogeschool georganiseerd.

Meer informatie

Meer informatie en het laatste nieuws over de Historicidagen vindt u op de website:

www.historicidagen.nl

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear