KNHG vervult makelaarsrol bij totstandkoming ‘Het verhaal van Nederland’

Vanaf aanstaande woensdag 2 februari wordt de tiendelige televisieserie ‘Het verhaal van Nederland’ uitgezonden op de NPO. Daarin neemt acteur en verteller Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van de Nederlandse geschiedenis. Het KNHG heeft een makelaarsrol vervuld bij de totstandkoming van de serie door historici met expertise op de verschillende besproken thema’s te koppelen aan de programmamakers. Zij delen de meest recente historische inzichten met de kijker.

‘Het verhaal van Nederland’ is een transmediaal project dat naast een tv-programma onder meer een podcast en een online serie voor kinderen omvat. Deze week is de website live gegaan. Daar komen alle elementen van het project samen.

Bezoek de website

 

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear