Jong KNHG zoekt algemene bestuursleden!

Jong KNHG is op zoek naar jonge en gedreven historici die hun vaardigheden en kennis in willen zetten om de belangen van aanstormende en beginnende historici te behartigen!

Ben jij een echte aanpakker, communicatief vaardig, origineel en enthousiast? Wil jij je netwerk vergroten en werkervaring opdoen binnen dé Nederlandse beroepsvereniging voor historici? Wil jij bruggen bouwen tussen jonge historici, aanstormend talent en de arbeidsmarkt? Dan zijn wij opzoek naar jou! Jong KNHG zoekt per direct

Algemene bestuursleden

Wij staan open voor jouw input. Heb jij ideeën, plannen of vaardigheden die goed passen bij onze missie? Solliciteer dan nu op de vacature Algemeen Bestuurslid Jong KNHG door je motivatie en CV te mailen naar jongknhg@gmail.com. De functies zijn onbezoldigd.

Over Jong KNHG
Jong KNHG is een speciale jongerentak binnen het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap (KNHG), dé beroepsvereniging voor historici in Nederland. Wij zetten ons in voor verjonging en samenhang binnen de beroepsgroep van historici. Wij bieden een platform waar jongeren met een hart voor geschiedenis dichter bij elkaar kunnen komen, kennis en vragen kunnen delen, en waar zij ideeën over het verleden, heden en toekomst uit kunnen wisselen.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear