31 oktober: Nacht van de Geschiedenis – online editie

De Nacht van de Geschiedenis, waaraan het KNHG is verbonden als partner, is dit jaar geheel online en live vanuit het Rijksmuseum. Vanaf de eigen bank kunt u kiezen uit een programma vol boeiende verhalen. Het thema is Oost West, waarbij de ontmoeting en verbinding tussen de verschillende windstreken centraal staan. Paul Spies, Lotte Jensen, Jonathan Holslag, Aldith Hunkar, Pete Wu en vele anderen voeren u mee op een reis van West naar Oost, van Nederland naar Berlijn, door naar Curaçao en China en weer terug. Met gesprekken, lezingen, live interactie met sprekers en muzikale intermezzo’s is de Nacht net zo divers als voorheen en wordt de Maand van de Geschiedenis virtueel afgesloten.

Ledenvoordelen

Loopt je studentlidmaatschap van het KNHG af, en wil je gratis deelnemen aan de online Nacht van de Geschiedenis? Dat kan! Zet je studentlidmaatschap om naar een betaald lidmaatschap en ontvang naast een gratis ticket voor de digitale Nacht een fraai welkomstgeschenk naar keuze! Stuur een bericht naar info@knhg.nl voor meer informatie.

Verder verloot het KNHG onder zowel Jong KNHG- als reguliere leden tickets voor de Nacht van de Geschiedenis. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Mail ons dan!

Klik hier voor meer informatie en reguliere tickets

Klik hier voor het programma en de sprekers

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear