3 juni: Jong KNHG | Digitale meeting – De wat-ging-er-door-je-heen-show

Op woensdag 3 juni organiseert Jong KNHG weer een digitale meeting! Ditmaal komt Scientific Storytelling virtueel op bezoek.

Laat geschiedenis tot leven komen met storytelling. Speciaal voor academici die zin hebben in een ontspannen, speels en tegelijk leerzaam uur, is er de ‘wat-ging-er-door-je-heen-show’. Trainers David Redeker en Marloes ten Kate laten je zien hoe je elk verhaal tot leven kunt brengen door gebruik te maken van acties, zintuigen en emoties.

Je leert hiermee een simpele maar doeltreffende techniek die je in kunt zetten tijdens lezingen, als je een artikel schrijft of gewoon aan de keukentafel met je huisgenoot. Geschiedenis zit vol verhalen en na deze show weet je hoe je die verhalen optimaal tot hun recht laat komen.

De trainers (van Scientific Storytelling)
David Redeker en Marloes ten Kate vertellen al jaren verhalen over wetenschap. David schrijft en adviseert. Marloes presenteert en maakt video en tv. Daarnaast zijn beiden gelouterd improvisatieacteur. Ze weten als geen ander hoe je in een mum van tijd een spannend verhaal vertelt.

Op 24 juni vindt ook het online event ‘De vergelijk-je-rijk-show’ plaats.

In het kort
Datum | 3 juni aanstaande
Tijd | 14:00-15:00 uur
Locatie | via Zoom, aanmelden en link te verkrijgen via jongknhg@gmail.com
Voor wie? | voor iedereen toegankelijk

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear