Even voorstellen… Marie Keulen

Ik ben Marie Keulen en de komende zes maanden zal ik als redactie-assistent werkzaam zijn bij BMGN – Low Countries Historical Review. Vier jaar geleden ben ik aan de Universiteit van Amsterdam begonnen met mijn studie. Inmiddels heb ik het afgelopen jaar mijn bachelor filosofie afgerond en hoop ik dit jaar hetzelfde te doen met mijn bachelor geschiedenis. Ik vind het ontzettend leuk en uitdagend dat ik dit laatste jaar van mijn bachelor mag combineren met een stage bij BMGN – LCHR.

Ik zal mij de komende zes maanden voornamelijk bezighouden met het gehele redactieproces van de boekrecensies. Hierbij zal ik redacteur Hans Spijker ondersteunen bij het zoeken en selecteren van te recenseren boeken en bijbehorende recensenten, het redigeren van de recensies en de uiteindelijke publicatie hiervan. Daarnaast zal ik ook als onderdeel van het bureau KNHG meehelpen met de organisatie van KNHG-evenementen.

Waar ik de afgelopen jaren bij mijn studie veel heb geleerd wat betreft geschiedkundige academische vaardigheden, hoop ik de komende zes maanden dezelfde vaardigheden op een nieuwe manier te ontwikkelen en het academische en geschiedkundige landschap op een nieuwe manier te leren kennen.

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear