Finale-avond Jonge Historicus van het Jaar 2019

‘Toekomst zoekt historicus’ – Finale-avond ‘Jonge Historicus van het Jaar 2019’ (met keynote van Martine Gosselink)

Marit Berends, Pieter van den Heede en Bas Gooijer strijden op maandag 3 juni in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam om de titel ‘Jonge Historicus van het Jaar 2019’. Tijdens een avondvullend programma presenteren de drie finalisten hun ‘Plan voor de toekomst’ aan het publiek en de vakjury, bestaande uit Mineke Bosch, Aspha Bijnaar, Ed Jonker en Kim Beerden. Aan het einde van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt, die officieel het stokje overneemt van de huidige JHvhJ, Lise Koning. Behalve de titelstrijd, verzorgt Martine Gosselink, hoofd van de afdeling Geschiedenis van het Rijksmuseum en bestuurslid van KNHG, de keynote. Bent u er ook bij? Gratis en voor iedereen toegankelijk. Meld u aan via jongknhg@gmail.com.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Noteer 3 juni alvast in uw agenda!

Praktische info:
Datum: Maandag 3 juni
Inloop: 19.30u
Start programma: 20.00u
Einde programma & start borrel: 22.00u
Locatie: Pakhuis de Zwijger (Amsterdam)

Entree: gratis toegankelijk. Meld u aan via jongknhg@gmail.com

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear