Chantal Schrama – Stagiair Communicatie

Mijn naam is Chantal Schrama(26 jaar) en momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master; International Relations Global Conflict in the Modern Era, aan de Universiteit van Leiden. Naast het afronden van mijn laatste vakken ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie over de inclusie van politieke vluchtelingen in de collective memory van Pinochet’s Chili.

Voordat ik aan mijn Master begon heb ik de bachelor Commerciële Economie aan de HvA behaald en de bachelor Geschiedenis aan de VU. De deze unieke combinatie van studies komt voort uit de enorme passie die ik gedurende mijn middelbare schooltijd en HBO bleef behouden voor Geschiedenis. De studie Geschiedenis voelde voor mij als een tweede kans die maximaal wilden benutten. Dit heb ik onder ander gedaan met een bestuursfunctie binnen de studievereniging V.S.G.V.U Merlijn en een exchange naar de universiteit van New Brunswick in Canada.

Sinds februari ben ik als communicatie stagiaire bij het KNHG werkzaam. Bij het KNHG combineer ik mijn passie (en kennis) van geschiedenis met mijn communicatie vaardigheden, in de hoop deze verder uit te breiden. Als stagiaire bij het KNHG help ik mee aan de organisatie en promotie van het voorjaarscongres, creëer ik Social Media content en organiseer ik in samenwerking met Jong KNGH een mediamasterclass. Dit laatste past bij het brede netwerk dat het KNHG aanbiedt aan Jonge Historici om hen de mogelijkheden als historicus te tonen en hen hierin te begeleiden zodat zij als Historicus kunnen excelleren.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear