Even voorstellen… Tinka de Haan

Tinka de Haan

Hallo!

Mijn naam is Tinka de Haan. Ik ben 28 jaar en kom uit Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Na mijn bachelor Geschiedenis in Leiden, heb ik wat rondgezworven. Nu ben ik terug op mijn vertrouwde plek en ben ik mijn master in Leiden aan het afronden, met als specialisatie Europe 1000-1800.

De komende zes maanden ga ik aan de slag als redactie-assistent bij BMGN- Low Countries Historical Review. Dit betekent dat ik me bezig zal houden met alles wat met het redactieproces te maken heeft, maar vooral het proces voor onze recensies zal bij mij liggen.

Met het einde van mijn Master in zicht, vanaf mei ga ik mijn scriptie schrijven, werd het tijd mij eens serieus te gaan oriënteren in het werkveld. Het academische werkveld heeft mij altijd geïnteresseerd en na wat stages bij onderzoeksprojecten leek het mij interessant het publicatieproces eens van de andere kant mee te maken. De redactie van BMGN was het hier gelukkig mee eens! Ik duik dan ook met vol enthousiasme in alle taken die mij aangeboden worden en kijk ontzettend uit naar de komende zes maanden.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear