Vertraging Jaarrekening 2023

Door omstandigheden is de opstelling en dus ook de publicatie van de KNHG- jaarrekening 2023 vertraagd. Het bestuur heeft op de Algemene Ledenvergadering van 20 juni jl. dit toegelicht aan de leden. De aanwezige leden daarop het bestuur toestemming gegeven om de publicatie van de concept-jaarrekening 2023 uit te stellen tot 1 september 2024.

In september zal het bestuur een tweede Algemene Ledenvergadering uitschrijven met als onderwerp de jaarrekening 2023. Naar verwachting zal de concept-jaarrekening uiterlijk 1 september 2024 online gepubliceerd worden.

Het KNHG heeft ANBI-status. Een van de voorwaarden voor het behoud van die status is de jaarlijkse publicatie van financiële gegevens voor 1 juli. Zogenoemde grote ANBI’s moeten dit doen door middel van een formulier van de Belastingdienst. Aangezien het KNHG in 2023 niet als zodanig kwalificeert, is de publicatie van dat formulier vrijwillig. Desondanks is besloten het formulier alsnog te publiceren zodra de jaarrekening 2023 is goedgekeurd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Antia Wiersma, directeur van het bureau via info@knhg.nl

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear