Veteranenlezing 2020

2 ma
Datum
2 november 2020
Vanaf
14:00
tot
17:00
Adres
Bunnik

Verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, we horen er veel. Toch zijn er ook nog talloze verhalen die onuitgesproken bleven. Jongere generaties gaan steeds vaker op zoek naar de geschiedenis van hun familie. De aandacht van de tweede en derde generatie voor de oorlogservaringen van hun (groot)ouders neemt de laatste jaren sterk toe. Vooral kleinkinderen gaan steeds meer op zoek naar informatie en verhalen over het oorlogsverleden van hun opa of oma. Wat hebben zij meegemaakt en wat vormden hen? Wie de geschiedenis van zijn (groot)ouders kent, kent namelijk ook zijn eigen geschiedenis.

Mijn opa, mijn vrijheid. De oorlog door generaties.

De veteranenlezing van dit jaar staat in het teken van de tweede en derde generatie na de Tweede Wereldoorlog. Bijzondere verhalen en inspirerende sprekers zorgen voor een interessante middag, dus noteer alvast de datum in uw agenda.

Wanneer?

Maandag 2 november van 14:00 – 17:00 uur.

Waar?

Postillion Hotel Bunnik.

Vanwege de actuele RIVM-richtlijnen kunnen we helaas een beperkt aantal gasten persoonlijk ontvangen in Bunnik. Daarom zenden we de veteranenlezing ook via een livestream uit. Meer informatie hierover volgt later.

Heeft u interesse in de veteranenlezing van dit jaar? Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter.

Ik wil op de hoogte blijven

© KNHG 2024 Website: Code Clear