Deutscher Historikertag (25 – 28 september)

25 di
Datum
25 september 2018

Deutscher Historikertag (25 – 28 september)

Van 25 tot en met 28 september organiseert de Verband der Historiker und Historikerinnen Deutschlands e.V. (VHD), de Duitse zustervereniging van KNHG, de Historikertag in Münster. Het thema dit jaar is Gespaltene Gesellschaften en Nederland is dit jaar het partnerland. KNHG en VHD organiseren samen meerdere panels.

Meer informatie over deelnemende historici afkomstig uit Nederland aan de Historikertag kunt u via de link hiernaast vinden.

Doet u mee aan de Transcribathon tijdens de Historikertag in Münster? Tijdens dit evenement is het de bedoeling zoveel mogelijk brieven, dagboeken en andere gedigitaliseerde documenten uit de Eerste Wereldoorlog te transcriberen en annoteren. Deelname is gratis.  Meer lezen?

Voorzitter Susan Legêne heeft een interview gegeven aan onze Duitse zustervereniging VHD. Nederland is gastland van hun 52e Historikertag en het KNHG is guest of honor. Meer lezen: https://blog.historikerverband.de/2018/06/28/the-netherlands-guest-of-honor-at-the-52nd-german-history-congress-an-interview-with-susan-legene/

Op de website van de Historikertag vindt u het programma, en kunt u zich aanmelden.

 

© KNHG 2019 Website: Code Clear