Workshop Jong KNHG: Duaal Promoveren

10 ma
Datum
10 april 2017
Vanaf
19:30
tot
21:00

Wil je promoveren, maar zie je op tegen het ontoegankelijke circuit van promotieplaatsen, onderzoeksprojecten en NWO-beurzen? Het kan anders!

Met een mastertitel, een goed plan en twee dagen per week kun je bij elke hoogleraar aan een Nederlandse universiteit promoveren. In combinatie met een baan elders kun je in ongeveer vijf jaar een mooi proefschrift en de doctorstitel op je naam zetten. Het geeft je een grote vrijheid in de keuze van je eigen onderwerp en begeleiding.

Op 10 mei organiseert Jong-KNHG een workshop in Den Haag over de manieren om dit te doen. Ook komen de voorzieningen aan bod die Nederlandse universiteiten en andere organisaties aan duale promovendi bieden. Aan het woord komen Kerstin van Tiggelen van het Expertisecentrum Buitenpromoveren, Pieter Slaman van het Leiden University Dual PhD Centre en jullie zelf. Na afloop is er een borrel naast het Haagse Binnenhof.

Wanneer: 10 mei 2017
Waar:Turfmarkt 99, Den Haag, zaal 2.58
Tijd: 19:30-21:00

Toegang, inclusief een eerste drankje bij de borrel, is gratis voor KNHG leden (dit geldt ook voor nieuwe leden!), niet-leden betalen €5,-.

Meld je aan via jongknhg@gmail.com en vermeld je naam en affiliatie. Vol is vol!

Zie ook het Facebookevenement.

© KNHG 2023 Website: Code Clear