Kunst- en kennisfestival: De Nacht van de Ontdekkingen

16 zat
Datum
16 september 2023
Vanaf
0:00
Adres
Leiden

Op zaterdag 16 september vindt het kunst- en kennisfestival De Nacht van Ontdekkingen plaats bij het Academiegebouw van Universiteit Leiden, de Hortus Botanicus en de Oude Sterrewacht.

Op verschillende plekken op het festivalterrein ontdek je beginnende makers, jonge onderzoekers en kunstenaars. Een ware ontdekkingstocht langs optredens, exposities, debatten, workshops en inspirerende lezingen rondom de thema’s kunst en wetenschap. Rijksmuseum Boerhaave is natuurlijk ook van de partij.

Oog in oog met wetenschap; please touch!

Ontdek de fascinerende wereld van de wetenschap door de ogen van de wetenschapper… en door zijn vingers! Experts uit allerlei onderzoeksgebieden staan klaar bij deze Show & Tell om jou kennis te laten maken met innovatieve technologieën en baanbrekende ontdekkingen. Zet al je zintuigen op scherp, laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en stel de experts al je brandende vragen.

Actuele wetenschap is spannend, leeft én is voor iedereen te begrijpen; of je nu een wetenschapsfanaat of gewoon nieuwsgierig bent. Kom dus vooral langs bij Rijksmuseum Boerhaave @ Nacht van Ontdekkingen!

Wanneer: zaterdag 16 september

Waar: In de wintertuin van de Leidse Hortus Botanicus, 1 trap omhoog

Kijk voor tickets en meer info op de website van de Nacht van Ontdekkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear