Jong KNHG digitale sessie: solliciteren

16 do
Datum
16 juni 2022
Vanaf
20:00
tot
21:00
Adres
Online

Ben jij een jonge historicus en ga je binnenkort solliciteren? Zou je daarom handige sollicitatietips willen krijgen van een ervaren directeur? Meld je dan nu aan voor onze tweede Digitale Sessie op donderdag 16 juni!

Stel: Je hebt ergens gesolliciteerd maar bent afgewezen terwijl de baan toch op je lijf geschreven leek. Of misschien ben je wel uitgenodigd maar hoe bereid je je dan voor op dat gesprek? In dit Jong KNHG webinar geeft directeur Antia Wiersma van het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap (KNHG) | Royal Netherlands Historical Society bureau een kijkje in de keuken van de beoordeling van sollicitatiebrieven en CVā€™s. Waar let zij op bij de beoordeling van brieven? Waarom zijn details belangrijk? En welke details zijn dat dan? Wat zijn haar tips als je ergens op gesprek mag komen?

Antia is sinds 2017 directeur van het bureau van het KNHG. Daarvoor werkte zij als manager Collecties, Advies en Onderzoek bij Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis. Bovendien was zij daar plaatsvervangend directeur. Zij geeft al twintig jaar leiding aan wisselende teams en heeft in die hoedanigheid duizenden sollicitatiebrieven gezien en beoordeeld, en vele gesprekken met kandidaten gevoerd.

Op donderdag 16 juni tussen 20:00 en 21:00 uur kun je online de lezing volgen en natuurlijk vragen stellen. Interesse? Meld je dan snel (helemaal gratis!) aan via deze link.

© KNHG 2024 Website: Code Clear