Gelderse landdag

16 woe
Datum
16 november 2022
Vanaf
9:15
tot
17:15
Adres
Wageningen

Een historische blik op het Gelderse landschap

De Gelderse Landdag is dé ontmoetingsdag voor iedereen in Gelderland die zich bezighoudt met de Gelderse historie. Door middel van grote en kleine lezingen, workshops en ronde tafeldiscussies willen we met u één aspect van het Verhaal van Gelderland uitdiepen, namelijk alles wat te maken heeft met de grond onder onze voeten. We bekijken het thema landschap met een historische blik, en verbinden het verleden aan de actualiteit en de toekomst.

Informatie over de deelsessies

Per ronde kunt een van de deelsessies kiezen, daarvoor maakt u een keuze bij de registratiebalie bij aanvang van de Gelderse Landdag. U kiest daarvoor maximaal drie deelsessie-kaartjes uit, één per ronde. Er zijn net zoveel kaartjes beschikbaar als dat er plaatsen zijn in de deelsessie.

Verhaal van Gelderland boekpublicatie

Tijdens de Gelderse Landdag is er ook uitgebreid aandacht voor de boekenreeks Verhaal van Gelderland die op 10 november verschijnt. Ruim dertig auteurs en redactieleden werkten de afgelopen drie jaar aan de vier boeken, die samen een compleet en prachtig geïllustreerd overzicht vormen van de rijke geschiedenis van Gelderland. Op 16 november presenteert hoofdredacteur Dolly Verhoeven dit vierdelige werk. Daarnaast geven vier auteurs lezingen over overstromingsrampen en heilige plekken. De complete set Verhaal van Gelderland is tijdens de landdag ook te koop voor €100. Het is mogelijk om te pinnen.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: woensdag 16 november 2022, 09.15 tot 17.15 uur

Locatie: Theater Junushoff (Plantsoen 3, Wageningen)

Bereikbaarheid locatie: Informatie over de bereikbaarheid van Theater Junushoff vindt u op de website van het theater.

Tickets: Een ticket voor de Gelderse Landdag kost €17,50. Is uw organisatie lid van Erfgoed Gelderland? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Gelderse Landdag. Bestel uw ticket vóór dinsdag 2 november 2022 via onderstaande button. Op 2 november sluit de ticketverkoop.

Lunch: Lunch is bij het ticket inbegrepen. De lunch is standaard vegetarisch. Heeft u nog andere dieetwensen dan kunt u dit bij registratie aan ons doorgeven.

Aanmelden

© KNHG 2024 Website: Code Clear