Erfgoed symposium Fontys Tilburg

31 woe
Datum
31 januari 2024
Vanaf
15:30
tot
20:30
Adres
Tilburg

Vanaf februari 2024 start de nieuwe minor ‘Erfgoed: toekomst en identiteit’ aan de Fontys Lerarenopleiding Tilburg. In deze minor bestuderen studenten vanuit verschillende opleidingen en achtergronden verscheidenen vormen van erfgoed en de relatie die erfgoed kan hebben met ons denken over onze (gedeelde) identiteit.

Om de start van de nieuwe erfgoedminor te vieren organiseert Fontys Lerarenopleiding Tilburg op woensdag 31 januari 2024 een symposium over erfgoed. Interesse?

Aanmelden voor het symposium en meer informatie over o.a. workshops vind je via deze link.

Voor wie?

Juist vanwege de verschillende thema’s en benaderingswijzen is dit symposium bedoeld voor iedereen die graag samen met anderen nadenkt over de relatie tussen erfgoed en identiteit, de uitdagingen van omstreden erfgoed en hoe we daar in verschillende professionele contexten mee om kunnen gaan. Omdat de minor en het symposium worden georganiseerd vanuit de lerarenopleiding, wordt deze dag de vraag ‘hoe kunnen we in de klas omgaan met verschillende vormen van erfgoed’ regelmatig gesteld. Tijdens een afsluitende borrel delen we in informele setting onze ervaringen.

 

© KNHG 2024 Website: Code Clear