Debatavond Handen uit de mouwen: hoe verbeter ik mijn werk?

21 do
Date
21 oktober 2021
From
20:00
until
22:00
Address
Amsterdam en Online

Graag nodig ik u uit voor de debatavond Handen uit de mouwen: hoe verbeter ik mijn werk?, op 21 oktober aanstaande op het IISG. Mocht u hier willen zijn, dan kunt u zich aanmelden via secretar@iisg.nl.

Handen uit de mouwen: hoe verbeter ik mijn werk?

Ons werk is toe aan verandering. Al jaren blijven lonen achter, terwijl het aantal flex-contracten toeneemt. De coronacrisis maakt duidelijk dat de mensen in essentiële beroepen werken onder de slechtste omstandigheden. Ondertussen wordt de werkdruk ons allemaal weleens te veel en iedereen kent wel iemand met een burn-out. Wat kunnen we hieraan doen? Hoe verbeteren we onze werksituatie en die van onze collega’s en vrienden? Kom naar onze debatavond! Deze avond hoor je dé mensen die de afgelopen jaren besloten iets te doen tegen te lage lonen, extreme flexibilisering en de te hoge werkdruk, zoals Bas van Weegberg (Dagelijks Bestuur FNV), Khadija Tahiri (voorzitster schoonmaakparlement), Daan Dorr (grassroot organizer fietskoeriers), Marja du Bois (Solidariteitsnetwerk Vloerwerk), Anna Galenkamp (organizer Voor 14) en Larissa Schulte Nordholt (Casual Leiden). Zij vertellen over vakbonden, grassroot acties en creativiteit anno 2021. Rosa Kösters (IISG) heeft daarnaast de beste en leukste historische voorbeelden uit de archieven gehaald. Presentator Eveline van Rijswijk leidt de avond. Bij actievoeren hoort muziek, daarom komen The Bucket Boys optreden. Tijdens de borrel kun je direct je eigen plannen maken, dansen of bij de boekenstand langs voor meer inspiratie. De avond is gratis bij te wonen, zowel op het IISG als via een livestream. De avond wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Zie voor de andere avonden op het IISG: https://iisg.amsterdam/en/events

Praktische informatie:
Datum: 21 oktober 2021
Tijd: 20:00 tot 22:00 (inloop 19:30)
Locatie: Zeeburgerkade 10, Amsterdam
Toegang: Vrije toegang, wel graag aanmelden via secretar@iisg.nl. Wij zijn verplicht om een coronatoegangsbewijs te vragen. Iedereen is welkom met een vaccinatie- of testbewijs; dat mag ook een geel vaccinatieboekje zijn.
Livestreamhttps://vimeo.com/event/1098064

© KNHG 2024 Website: Code Clear