Buiten het Blikveld: Geschiedenis over de Marge

18 do
Datum
18 april 2019
Vanaf
12:00
tot
22:00
Adres

Radboud Universiteit Nijmegen

Donderdag 18 april vindt het jaarlijkse congres van GSV Excalibur plaats op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dit jaar staat het evenement in het thema van de geschiedenis over de marge. Onderbelichte groepen en de geschiedschrijving daarover staan centraal.

Het programma bestaat uit lezingen van onder meer Geertje Mak, Kees Ribbens en de ombudsman van de NPO, Margo Smit! Ook zal er een informatiemarkt plaatsvinden waar verschillende onderzoeksprojecten en organisaties die zich bezighouden met gemarginaliseerde groepen aanwezig zullen zijn.

Deelname aan het dagprogramma is inclusief koffie, thee, diner, twee consumpties bij de borrel en een muziekoptreden van De Naakte Waarheid. De kosten voor externe deelnemers bedragen €15,00. Het is ook mogelijk om alleen de eindlezing van Kees Ribbens te bezoeken voor €5,00 inclusief een consumptie bij de borrel.

De inloop voor het dagprogramma is vanaf twaalf uur in de middag en voor de eindlezing vanaf zeven uur in de avond. Kijk voor het volledige programma, extra informatie en het aanmeldformulier op www.gsvexcalibur.com/congres of stuur een e-mail naar congresgsvexcalibur@gmail.com!

 

GSV Excalibur is de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij organiseren ieder jaar meerdere openbare activiteiten voor geschiedenisliefhebbers.

 

© KNHG 2023 Website: Code Clear