Bijeenkomst – Bewust bewaren: Groene revolutie in digitaal erfgoed

1 woe
Datum
1 november 2023
Vanaf
10:00
tot
16:30
Adres
Breda

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de CO2-impact en mogelijke maatregelen om die impact te verlagen: denk aan maatregelen rond opslag en preservering tot aan online gebruik van digitaal erfgoed.

Daarnaast krijg je handvatten om klimaatimpact bespreekbaar te maken in je organisatie en op de agenda te zetten. Met voorbeelden van organisaties die bijvoorbeeld een klimaatteam of duurzaamheidsteam hebben opgezet.

Ten slotte wordt je gevraagd om ook mee te denken om klimaatimpact te verminderen, als sector. Of je nu beleidsmaker of erfgoedprofessional bent: welke oplossingen zie je zelf? Hoe kun je anderen binnen het netwerk wellicht helpen? Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van de NDE klimaat bewustwordingscampagne. Wil je al eerder gegeven tips bekijken, heb je een vraag of wil je je eigen ervaringen of informatie delen? Bezoek dan ons kennisplatform op KIA.

Meer informatie en inschrijven

Binnenkort maken we het officiële programma en de sprekers bekend. Je kunt je nu alvast inschrijven voor dit evenement. Goed om te weten als je je ook wilt inschrijven voor de Werelddag voor digitale duurzaamheid: deze dag is gepland op 2 november en vindt plaats op dezelfde locatie in Breda.

© KNHG 2024 Website: Code Clear