Oproep tot bijdragen Historicidagen 2024

Op 22 augustus tot en met 24 augustus 2024 vinden de Historicidagen plaats in Maastricht! Deze editie organiseren we in samenwerking met de Universiteit Maastricht, de Open Universiteit en Fontys Hogeschool.

Het indieningsformulier voor bijdragen voor de Historicidagen 2024 is nu officieel geopend. Dien uw bijdrage in en denk actief met ons mee over de betekenis van Ongedisciplineerde Geschiedenis!

Deel uw expertise, projecten en ideeën en stuur vóór 1 februari 2024 een voorstel van max. 500 woorden naar de programmacommissie via het indieningsformulier. Dat kan individueel, maar ook namens een (werk)groep of organisatie. Jonge historici worden nadrukkelijk uitgenodigd voorstellen in te dienen. Een bijdrage tijdens de Historicidagen 2024 kan twee vormen aannemen: De gedisciplineerde vorm of de ongedisciplineerde vorm.

Ga voor meer informatie naar de Historicidagen-website.

Opmerkingen

Documenten

© KNHG 2023 Website: Code Clear