Royal Historical Society lanceert dossier over de historische discipline en het vakgebied in het VK

De Royal Historical Society (RHS) lanceert een dossier met links naar externe bronnen met informatie over de huidige stand van zaken van de historische discipline en het vakgebied binnen het Britse hoger onderwijs.

De RHS werkt dit dossier bij zodra er nieuwe gegevens beschikbaar worden. Veel bronnen bevatten data van voorgaande jaren. Hierdoor kunnen trends – van ten minste de afgelopen tien jaar – in kaart worden gebracht.

De RHS verwelkomt suggesties voor aanvullende bronnen met betrekking tot het vakgebied en de beroepsgroep. Neem hiervoor contact op met de academisch directeur van de RHS via philip.carter@royalhistsoc.org.

Bekijk het dossier hier.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear