Antia Wiersma benoemd tot RHS-fellow

KNHG-directeur Antia Wiersma is benoemd tot fellow van de Royal Historical Society (RHS), de Britse zusterorganisatie van het KNHG.

Deze fellowships worden toegekend aan personen die een originele bijdrage hebben geleverd aan de historische wetenschap, bijvoorbeeld door het schrijven van een boek, het organiseren van tentoonstellingen en congressen of andere activiteiten die te maken hebben met de verspreiding van historisch onderzoek.

Als RHS-fellow maakt Wiersma deel uit van een bloeiende, internationale gemeenschap van historici, met verschillende achtergronden. Zij zal de studie en beoefening van geschiedenis in al haar vormen ook namens het RHS ondersteunen en bepleiten.

 

 

2 opmerkingen for Antia Wiersma benoemd tot RHS-fellow

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear