De Jong KNHG-Heidag van 2023

Er is dit jaar weer flink geheid tijdens de Heidag door de bestuursleden van het Jong KNHG. Ieder jaar rond januari komen de bestuursleden samen om de fundering voor de rest van het jaar te leggen. Er worden evenementen gepitcht, een begroting gemaakt en andere beleidszaken vastgelegd. Dit keer waren we te gast in een vergaderruimte van het Utrechts Archief, waar we een hele dag in de weer waren met PowerPoints, lunchbroodjes en jaarplannen. 

Ook het komende jaar staat er een aantal gezellige en leerzame evenementen op de planning. We mogen alvast een klein tipje van de sluier oplichten, want we gaan het binnenkort digitaal hebben over zelfstandig ondernemen, een fascinerend archief op locatie bekijken (volgende week al in de Black Archives!) en in april gezamenlijk een aantal zeer zeldzame boeken bestuderen. Verderop in het jaar gaan we meer schrijven, musea bezoeken en digitaal nieuwe dingen leren. Ook hopen we snel weer gewoon even gezellig te netwerken met een hapje en een drankje erbij.

Zijn er nog dingen die je graag op de evenementenagenda van Jong KNHG zou zien? Onze mailbox staat altijd open voor suggesties (jongknhg@gmail.com). Hopelijk zien we zo veel mogelijk jonge historici bij onze evenementen in 2023! Binnenkort verschijnt onze evenementenagenda op de website, en houd vooral onze socials in de gaten voor alle aankondigingen. Tot snel!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear