Even voorstellen… Hanna Ippel

Hanna Ippel

Mijn naam is Hanna Ippel (20) en vanaf oktober ben ik de nieuwe stagiaire communicatie KNHG en webredactie Historici.nl. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Mijn voornaamste interesse ligt in de internationale betrekkingen. Naast deze stage volg ik een rechtenminor.

Toen ik tijdens mijn sollicitatie aan de medewerkers van het KNHG en Historici.nl vroeg wat hun werk interessant maakte, vertelden zij zeer enthousiast over hun taken en het belang daarvan. Omdat ik in mijn studie al volop heb mogen schrijven, presenteren en onderzoeken, lijkt het mij ontzettend interessant om nu met deze kwaliteiten als stagiaire aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat mijn enthousiasme voor mijn studie in deze stage beloond gaat worden! De taken die verbonden zijn aan de stage bieden mij de mogelijkheid om ervaring op te doen in het geschiedeniswerkveld en om van dichtbij te zien hoe relevant historici zijn. Daarnaast biedt ze mij de kans om volwaardig lid te zijn van een professioneel team. Ik heb er zin in!

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear