Jong KNHG zoekt een nieuwe voorzitter!

Weet jij van aanpakken? Ben jij open, eerlijk, vriendelijk en direct en durf jij de leiding te nemen? Wil jij je netwerk binnen historisch Nederland vergroten en word jij hét nieuwe gezicht van Jong KNHG? Pak dan nu je kans! Jong KNHG zoekt per direct een

Voorzitter

Als voorzitter ben jij dé schakel tussen Jong KNHG en KNHG. Je bewaakt de workflow van ons team en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jij ziet mogelijkheden en delegeert taken naar de bestuursleden en ondersteunt hen met de vormgeving en uitvoer van hun projecten. Met een goede voorzitter zetten wij Jong KNHG op de kaart. 

Ben jij onze nieuwe voorzitter?  Solliciteer dan gelijk door je CV en een motivatiebrief op te sturen naar jongknhg@gmail.com.
De functie is onbezoldigd.

Ben je geënthousiasmeerd, maar heb je nog vragen? Schroom dan niet en stuur een mailtje of een DM via Twitter of Instagram!

Over Jong KNHG
Jong KNHG is een speciale jongerentak binnen het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap (KNHG), dé beroepsvereniging voor historici in Nederland. Wij zetten ons in voor verjonging en samenhang binnen de beroepsgroep van historici. Wij bieden een platform waar jongeren met een hart voor geschiedenis dichter bij elkaar kunnen komen, kennis en vragen kunnen delen, en waar zij ideeën over het verleden, heden en toekomst uit kunnen wisselen.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear