Even voorstellen… Boas Wien en Marjolein Hardeman

Wij zijn Boas Wien en Marjolein Hardeman, beiden studenten bedrijfskunde (3e jaar) aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Sinds kort werken wij als onderzoeksstagiairs bij het KNHG, waar we ons bezighouden met een leden- en lezersonderzoek onder KNHG-leden en lezers van BMGN – Low Countries Historical Review. We hebben beiden gekozen voor een commerciële richting binnen onze opleiding, en deze opdracht voeren we gezamenlijk uit.

Boas Wien

Medestudenten keken met enige verbazing naar onze keuze voor het KNHG, maar bedrijfskunde is ook aanwezig in een organisatie als deze. We hebben beiden affiniteit met geschiedenis, dus dat maakt deze opdracht voor ons extra interessant.

Marjolein Hardeman

Binnen de opleiding houden we ons onder andere bezig met Customer Journey Management, marketing, sales, proces-, operationeel en strategisch management en bedrijfseconomie. Onze onderzoeksopdracht benaderen we dan ook niet vanuit een historisch oogpunt, maar vanuit onze bedrijfskundige achtergrond. Het onderzoek zal bestaan uit een kwantitatief en kwalitatief deel.

Tijdens deze stage hopen wij onze onderzoeksvaardigheden te verbreden en ons voor te bereiden op onze afstudeerscriptie volgend jaar. We hopen verder tot nieuwe inzichten en praktische adviezen te komen voor het KNHG en zijn leden, en we zien uit naar de contacten met de leden en lezers.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear