Early bird-inschrijving Historicidagen 2022 geopend!

De early bird-inschrijving voor de Historicidagen 2022 is geopend! Schrijf u nu in en profiteer van korting op uw ticket. De prijzen van de early bird-tickets staan hieronder vermeld. Let op: op 1 juni opent de reguliere inschrijving en is het dus niet meer mogelijk om tegen het early bird-tarief tickets te kopen.

Jong KNHG € 35
studenten regulier € 40
leden KNHG € 90
sprekers (nieuw) € 90
vol betalend € 110
congresdiner € 35

Schrijf u in!


Let op: KNHG-leden ontvangen aanzienlijke korting op tickets voor de Historicidagen. 

Aanmelden als KNHG-lid

Sponsor een deelnemer

Voor de Historicidagen 2022 is de mogelijkheid tot het sponsoren van een deelnemer in het leven geroepen. U kunt bij uw registratie aangeven of u iemand op uw kosten mee wilt nemen. Mocht u niet iemand mee willen nemen, maar wel de deelnemerskosten van een jonge historicus of een historicus in een precaire positie willen sponsoren, dan kunt u een donatie doen door de deelnamekosten te storten op NL 25 INGB 0006 9343 91 o.v.v. sponsoring deelnemers Historicidagen 2022.

Over de Historicidagen

De Historicidagen zijn een tweejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord, gemodelleerd naar het voorbeeld van de Duitse Historikertage (sinds 1893) en de Annual Meetings (sinds 1886) van de American Historical Association. Het doel van de Historicidagen is de diversiteit en dynamiek van de (kunst)historische praktijk te tonen, inspiratie te bieden en samenwerking te bevorderen.

De Historicidagen in Rotterdam op 25, 26 en 27 augustus 2022, verbinden allen die beroepsmatig met het verleden bezig zijn: docenten, studenten, medewerkers van archieven, musea en andere erfgoedinstellingen, zelfstandig ondernemers, onderzoekers en andere (kunst)historische professionals. Het thema van de Historicidagen 2022 is Grenzeloze geschiedenis.

Meer informatie

Meer informatie en het laatste nieuws over de Historicidagen vindt u op de website:

www.historicidagen.nl

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear