Jong KNHG stelt zich voor: Isa Goosen

Isa Goosen

Mijn naam is Isa Goosen. Ik ben een Utrechtse geschiedenisstudente van 21 jaar oud. Ondanks mijn liefde en passie voor geschiedenis, specialiseer ik me op het moment in Conflict Studies en International Development. Daar zou ik het liefst mijn hele leven over doorleren.

Naast mijn studie ben ik actief bij studievereniging de Utrechtse Historische Studentenkring (de UHSK), waar ik betrokken ben bij allerlei leuke activiteiten en evenementen. Zo heb ik recent namens de Universiteit Utrecht en de UHSK de Holocaust Memorial Day mogen organiseren. Naast de studievereniging werk ik ook als recruiter, misschien dat ik die kennis kan inzetten om n├│g meer Jong KNHG-leden te werven.

Voor Jong KNHG ga ik aan de slag als bestuurslid Sociale Media en PR. Dit is een functie waar ik ontzettend enthousiast over ben, aangezien ik er heilig van overtuigd ben dat we daarmee een grote groep geïnteresseerde jonge historici kunnen aanspreken. Ik heb erg veel zin om hier verder mee aan de slag te gaan en hoop iedereen in de nabije toekomst te kunnen ontmoeten. Je kan me dan altijd aanspreken met de vraag welk boek ik op dat moment aan het lezen ben!

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear