Voorjaarscongres 2022 in Den Bosch

Het BHIC in de Citadel van Den Bosch

Het KNHG is zeer verheugd dat zijn volgende Voorjaarscongres, dat op 22 april 2022 wordt georganiseerd, plaats zal vinden in het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in de Citadel van Den Bosch. Het archief is het Regionaal Historisch Centrum voor de provincie Noord-Brabant. Het BHIC beheert enerzijds archieven en verzamelingen afkomstig van rijks-, provinciale en particuliere instellingen uit Noord-Brabant, en anderzijds van ruim tachtig (voormalige) gemeenten en waterschappen gelegen in het noordoostelijk deel van de provincie. Het Voorjaarscongres staat in het teken van de betekenis en herdenking van het Rampjaar 1672, en is getiteld Bloed, kruit en tranen.

Lees hier meer over het Voorjaarscongres 2022

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear