Zeven nieuwe bestuursleden geïnstalleerd

De algemene ledenvergadering van het KNHG, die tijdens het Jaarcongres 2021 werd georganiseerd, heeft de voordracht van zeven nieuwe bestuursleden goedgekeurd. Daarmee treden de volgende nieuwe leden aan: Nadia Bouras (secretaris, Universiteit Leiden), Elise van Nederveen Meerkerk (penningmeester, Universiteit Utrecht), Lema Salah (Jong KNHG, Nederlandse Defensie Academie/Radboud Universiteit Nijmegen), Tim Huijgen (onderwijs, Rijksuniversiteit Groningen), Vincent Robijn (archieven, Collectie Overijssel), Aspha Bijnaar (musea, Stichting EducatieStudio) en Pim Huijnen (BMGN – Low Countries Historical Review, Universiteit Utrecht). Voorzitter Henk te Velde (Universiteit Leiden) en portefeuillehouder congressen Inger Leemans (NL-Lab/Vrije Universiteit Amsterdam) blijven actief in het KNHG-bestuur. Op deze pagina vindt u de volledige bestuurssamenstelling.

Van zeven bestuursleden werd afscheid genomen: Karwan Fatah-Black (secretaris, Universiteit Leiden), Joost Dankers (penningmeester, Universiteit Utrecht), Dirk Alkemade (Jong KNHG, Universiteit Leiden), Carla van Boxtel (onderwijs, Universiteit van Amsterdam), Marens Engelhard (archieven, Nationaal Archief), Martine Gosselink (musea, Mauritshuis) en Dirk Jan Wolffram (BMGN – Low Countries Historical Review, Rijksuniversiteit Groningen). Namens het KNHG, nogmaals ontzettend veel dank voor jullie inzet de afgelopen jaren!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear