Historikertag 2021: Nederlandse bijdragen

Van 5 tot en met 8 oktober aanstaande organiseert het Verband der Historiker und Historikerinnen Deutschlands (VHD), de zustervereniging van het KNHG, de Historikertag 2021. Deze geheel digitale editie vanuit München heeft als thema Deutungskämpfe en kent ook enkele Nederlandse bijdragen.

Dinsdag 5 oktober van 9:15 tot 11 uur komen Simon Willmetts en Constant Hijzen (beiden Universiteit Leiden) aan het woord in het panel Dynamics of Distrust. Secret Intelligence and the Public Sphere in the Western World since 1945 (Engelstalig). Op woensdag 6 oktober in hetzelfde tijdslot spreekt onder anderen Simone Schleper (Universiteit Maastricht) in het panel Conflicting Interpretations of the Environment. International Expertise since the 19th Century (Duitstalig).

Het volledige programma van deze 53e Deutscher Historikertag kan hier worden geraadpleegd. Wilt u zich registreren voor het evenement, klik dan hier.

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear