Even voorstellen… Sarah van der Zeijden

Sarah van der Zeijden

Hi! Ik ben Sarah van der Zeijden en ik ben 1 september begonnen als onderzoeksstagiaire bij het KNHG. Het komende halfjaar ga ik mij, samen met Willem Dirk Noordink, bezighouden met een onderzoek naar (onethisch) hergebruik van wetenschappelijk werk van historici. Een hele relevante opdracht met veel ruimte voor eigen invulling, waar ik met veel enthousiasme aan ben begonnen.

Ik heb mijn bachelor geschiedenis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gedaan en ben in september 2020 begonnen met de master History and Philosophy of Science aan de Universiteit Utrecht. Mijn interesses lopen nogal uiteen: ik vind wetenschapsfilosofie en -geschiedenis erg leuk, maar ook vrouwengeschiedenis en de (in mijn ogen ingewikkelde) relatie tussen het publiek en geschiedenis vind ik erg interessant. Ik hoop tijdens mijn stage een aantal van deze interesses verder te ontwikkelen, maar heb ook heel veel zin om nieuwe dingen te leren.

Ik kijk in ieder geval erg uit naar de komende vijf maanden bij het KNHG. Voor meer informatie over ons onderzoek of verzoeken daar iets aan bij te dragen, ben ik per mail bereikbaar!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear