Historicidagen 2021: Oproep tot bijdragen

In augustus 2021 organiseren het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap (KNHG) en de Erasmus Universiteit (EUR) samen voor de derde keer de Historicidagen: drie drie dagen vol met lezingen, debatten en workshops om de diversiteit en dynamiek van de historische praktijk te tonen en de samenwerking tussen alle historici te bevorderen. Deze editie is het thema Grenzeloze Geschiedenis. De Oproep tot bijdragen staat inmiddels online!

Het programma van deze derde, Rotterdamse editie biedt weer een breed scala aan lezingen, presentaties, workshops en discussies waaraan u zelf een bijdrage kunt leveren. Dit keer valt er te kiezen uit drie soorten sessies: Spreading the News SessionsOpinions without Borders en Crossing Border Sessions. Let op: het formeel indienen van bijdragen kan pas vanaf 1 december aanstaande. Houd tot die tijd de website van de Historicidagen in de gaten voor informatie over de indieningsprocedure.

Naar de Oproep tot bijdragen Historicidagen 2021

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear