Even voorstellen… Christa Wesselink

Hoi! Ik ben Christa Wesselink (21) en vanaf oktober loop ik stage als de nieuwe stagiaire communicatie bij het KNHG en bij de redactie van Historici.nl. Daarnaast ben ik mijn bachelor Geschiedenis aan het afronden aan de Universiteit Utrecht. Mijn interesse ligt voornamelijk in globalisering, internationale organisaties, kolonisatie- en dekolonisatieprocessen en conflicten die daaruit zijn voortgekomen. Om deze redenen heb ik ook het verdiepingspakket ‘Globalisering en Wereldorde’ afgerond en heb ik me meer verdiept in conflicten tijdens een minor ‘Conflict Studies’.

Ik vind het KNHG een heel interessante organisatie, en daarom wil ik juist hier stage lopen. Zo kan ik me meer verdiepen in het werkveld, de werkzaamheden van het KNHG en Historici.nl en veel nieuwe communicatievaardigheden opdoen. Op het moment doe ik mijn werkzaamheden nog vanuit mijn studentenkamer in Utrecht; in de toekomst mag ik hopelijk af en toe ook naar Amsterdam komen, als de omstandigheden het toelaten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear