Beatrice de Graaf treedt toe tot Academia Europaea

Voormalig KNHG-bestuurslid en faculteitshoogleraar Geesteswetenschappen aan de Universiteit Utrecht Beatrice de Graaf is benoemd tot lid van de Academia Europaea. Deze wetenschappelijke academie verenigt excellente Europese onderzoekers uit verschillende vakgebieden.

De Academia Europaea is een Europese vereniging die zich internationaal inzet voor de bevordering en verspreiding van uitmuntend onderzoek en vooraanstaande onderzoekers. Op dit moment heeft de academie ongeveer 4000 leden, die samen onderwijs en onderzoek promoten. Nieuwe leden worden uitgenodigd naar aanbeveling van vakgenoten en toegelaten door de Raad van de academie.

Het KNHG wil Beatrice van harte feliciteren met deze mooie benoeming!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear