GEANNULEERD – 30 juni: Jong KNHG | Digitale meeting met politicus Martijn van Helvert

Wegens agendatechnische redenen gaat de digitale meeting van Jong KNHG met politicus Martijn van Helvert (CDA) van dinsdag 30 juni niet door. Eenieder die zich al had aangemeld voor de meeting heeft hiervan bericht gehad. Jong KNHG gaat graag op een ander moment in gesprek met Van Helvert. Houd daarvoor KNHG.nl in de gaten!

Altijd al nieuwsgierig naar hoe je als historicus in de politiek belandt of wat je dan aan je geleerde historische vaardigheden hebt? Dit is de ideale gelegenheid om je vragen te stellen! Tijdens de Zoom-sessie komt het werk van een Tweede Kamerlid aan bod, de historische achtergrond van Van Helvert en het werk van de Tweede Kamer tijdens de coronaperiode. Heb je specifieke vragen over de beleidsterreinen Buitenlandse Zaken en/of Defensie, dan kun je die ook stellen.

Over Martijn van Helvert

Martijn van Helvert was docent Geschiedenis van de Oudheid en Antieke Cultuur aan de Universiteit van Utrecht en fractievoorzitter van de Provinciale Staten van Limburg. Sinds 12 november 2015 zit Van Helvert in de Tweede Kamer namens het CDA, waar hij woordvoerder is op de terreinen Buitenlandse Zaken (inclusief Christenvervolging) en Defensie. Verder is Van Helvert delegatieleider van Nederland in het Beneluxparlement en voorzitter van de Parlementaire Vriendschapsgroep met de USA.

Houd KNHG.nl in de gaten voor de nieuwe datum van de digitale meeting!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear