24 juni: Jong KNHG | Digitale meeting – De vergelijk-je-rijk-show

Op woensdag 24 juni organiseert Jong KNHG opnieuw een digitale meeting met David Redeker en Marloes ten Kate van Scientific Storytelling.

Wetenschap zit vol jargon. Hoe kun je op een heldere, toegankelijke en leuke manier complexe materie uit jouw vak uitleggen?

In deze digitale sessie gaan trainers David Redeker en Marloes ten Kate in op de kracht van metaforen, vergelijkingen en analogieën. Ze presenteren je een bijzondere en hilarische techniek om jouw creativiteit een boost te geven. Na deze show hoef jij je hand niet meer om te draaien om iets ingewikkelds heel helder uit te leggen.

De trainers (van Scientific Storytelling)
David Redeker en Marloes ten Kate vertellen al jaren verhalen over wetenschap. David schrijft en adviseert. Marloes presenteert en maakt video en tv. Daarnaast zijn beiden gelouterd improvisatieacteur. Ze weten als geen ander hoe je in een mum van tijd een spannend verhaal vertelt.

In het kort
Datum | 24 juni aanstaande
Tijd | 14:00-15:00 uur
Locatie | via Zoom, aanmelden en link te verkrijgen via jongknhg@gmail.com
Voor wie? | voor iedereen toegankelijk

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear