Even voorstellen….Pepijn Aarnink

Mijn naam is Pepijn Aarnink, en ik ben op 7 januari begonnen als communicatiemedewerker bij het KNHG en webredacteur bij Historici.nl. Oorspronkelijk kom ik uit het onvolprezen Twente, maar inmiddels woon ik – met enige onderbrekingen – alweer zo’n zeven jaar in Nijmegen. Aan de Radboud Universiteit heb ik met veel plezier geschiedenis gestudeerd en mijn master Politiek & Parlement behaald, waarna ik in Antwerpen een master Internationale Betrekkingen heb afgerond. De afgelopen anderhalf jaar was ik als redacteur werkzaam bij Uitgeverij Vantilt te Nijmegen. Ik ben erg blij dat het KNHG me de kans heeft gegeven om weer volop aan de slag te gaan met mijn oude, vertrouwde en geliefde vakgebied: geschiedenis. Historici hebben de wereld veel te bieden, zowel professioneel als maatschappelijk. Daar ben ik volledig van overtuigd. Bij het KNHG zal ik vol enthousiasme mijn steentje bijdragen aan het overbrengen van die gedachte!

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear