Veranderingen in het bestuur

In de afgelopen maanden hebben er een aantal verschuivingen in het bestuur plaatsgevonden. Enkele vertrouwde gezichten verdwijnen, terwijl wij nieuwe mogen verwelkomen. Hierbij een kort overzicht.

Na acht jaar aan het roer van de vereniging te hebben gestaan, neemt Susan Legêne afscheid als voorzitter. We willen haar bedanken voor haar inzet en enthousiasme! Klik hier als je wilt weten hoe zij op het voorzitterschap terugkijkt. Henk te Velde heeft het stokje overgenomen en zal in de toekomst als voorzitter optreden.

Ook heeft Pieter Slaman, bestuurslid bij het KNHG namens Jong KNHG, de afgelopen maand zijn stoel verlaten. Dirk kijkt hier terug op zijn tijd bij het KNHG. Dirk Alkemade zal hem in deze hoedanigheid opvolgen.

Ook Beatrice de Graaf neemt na twee termijnen afscheid van het KNHG en zal niet langer verantwoordelijkheid dragen voor de congressen en evenementen. Ook zij heeft een afscheidsboodschap opgenomen die jullie hier kunnen bekijken.

En als laatste – maar zeker niet als minste – mogen wij Inger Leemans als nieuw bestuurslid verwelkomen!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear