Even voorstellen… Hans Spijker

Mijn naam is Hans Spijker. Vanaf september begin ik als redacteur bij BMGN – Low Countries Historical Review. Ik studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een masterdiploma Asian Studies aan de Universiteit Leiden.

Na mijn studie liep ik drie maanden stage als videomaker bij de Volkskrant. Vervolgens deed ik voor de duur van negen maanden werkervaring op bij het KNHG en de BMGN. Ik leerde het KNHG kennen als een buitengewoon prettige, inspirerende werkomgeving en voel mij vereerd dat ik nu onderdeel uitmaak van de bureauredactie van de BMGN.

Bij BMGN neem ik de taken van Monica Soeting over, van wie ik veel leerde tijdens mijn werkervaringsstage. Als redacteur onderhoud ik contact met uitgeverijen en recensenten en verzorg ik de eindredactie van recensies. Daarnaast zoek en bestel ik boeken die in aanmerking komen voor een recensie in BMGN. Ik houd mij ook bezig met het beheer van www.bmgn-lchr.nl en verzorg onder meer de online publicatie van artikelen en themadossiers.

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear