22 augustus KNHG-ledenlunch tijdens de Historicidagen

Bij aanvang van de Historicidagen 2019 in Groningen wordt speciaal voor KNHG-leden een ledenlunch georganiseerd op donderdag 22 augustus van 12.00-14.00 uur in het Van Swinderen HuysOude Boteringestaat 19. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Op vertoon van uw ledenpas kunt u genieten van een heerlijke lunch.

Tijdens de lunch kunnen KNHG-leden (hernieuwd) kennis maken met elkaar, met leden van bestuur, redactie BMGN en medewerkers van het bureau. KNHG-leden die aan het congres deelnemen en zich willen aanmelden voor deze speciale gratis KNHG ledenlunch kunnen dit doen via info@knhg.nl vóór 15 augustus 2019.

Uiteraard zijn ook KNHG-leden die niet deelnemen aan de Historicidagen van harte welkom op de ledenlunch! 

Op de tweede editie van de Historicidagen die op initiatief van het KNHG in samenwerking met de RUG in Groningen plaatsvinden zijn meer dan 350 deelnemers aanwezig. Onder hen ruim 150 KNHG-leden, van wie veel nieuwe leden die speciaal naar aanleiding van de Historicidagen lid geworden zijn en zodoende ook profiteren van de korting voor KNHG-leden bij dit evenement.

Wilt u graag deelnemen aan de Historicidagen en heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, de inschrijving sluit op 15 augustus! https://historicidagen.nl/inschrijven/

Het KNHG ziet uit naar jullie komst!

Hartelijke groeten,
Namens bestuur en bureau KNHG,

Antia Wiersma,
Directeur.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear