Even voorstellen… Renna Elfrink

Hoi! Ik ben Renna Melina Elfrink, 24 jaar en vorig jaar afgestudeerd in geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Momenteel oriënteer ik mij op mijn master. In september hoop ik te beginnen aan mijn master heritage and memory study, en/of Holocaust and genocide studies, aan de Universiteit van Amsterdam.

Sinds maart werk ik als junior communicatie & administratie voor het KNHG waar ik meewerk aan de organisatie van de Historicidagen 2019. Deze functie is een ideale gelegenheid om mijn passie voor geschiedenis te combineren met communicatieve vaardigheid.

Het thema inclusieve geschiedenis, dat dit jaar centraal staat bij de historicidagen, spreekt mij in het bijzonder aan. Ik vind het belangrijk dat iedereen een stem kan hebben binnen de geschiedenis. Daarom heb ik in mijn laatste jaar aan de universiteit ook gekozen voor de minor gender and diversity en deze met veel plezier gevolgd. Ik ben heel enthousiast over de historicidagen en hoop samen met het team  ervoor te zorgen dat het een mooi en inspirerend evenement gaat worden!

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear