Even voorstellen.. Monica SoetingMijn naam is Monica Soeting. Ik heb filosofie, kunstgeschiedenis en psychologie gestudeerd aan de universiteiten van Tübingen en Amsterdam, en ben in 2005 aan de Universiteit van Maastricht en in 2017 aan de Rijksuniversiteit Groningen gepromoveerd.

Nu ben ik werkzaam bij BMGN als redacteur. Mijn voornaamste taken zijn redigeren en corrigeren, boeken en recensies aanvragen, recensie-exemplaren versturen, aanbiedingsfolders van uitgeverijen bekijken en heel veel mails schrijven en beantwoorden.

Het leukste zijn zinnen die iets heel anders betekenen dan de schrijver bedoeld heeft, vanwege het ontbreken van een komma op de juiste plek of iets dergelijks. En soms krijgen we ongevraagd boeken binnen die wij heel geestig vinden, maar zo niet bedoeld zijn.2 opmerkingen for Even voorstellen.. Monica Soeting

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear