Oproep to bijdragen historicidagen 2019 ‘Inclusieve Geschiedenis’

Oproep to bijdragen historicidagen 2019 ‘Inclusieve Geschiedenis’

De Historicidagen 2019 worden van 22 tot en met 24 augustus in Groningen gehouden, op initiatief van KNHG in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Dit jaar is het thema Inclusieve Geschiedenis. Drie dagen vol inspirerende lezingen, debatten en workshops over alle mogelijke aspecten van geschiedbeoefening nu, voor alle historici: studenten, docenten, onderzoekers, historici werkzaam in archieven, musea, erfgoed, zzp-ers, kunsthistorici en publiekshistorici.

Alle professionele historici kunnen meedoen aan de Historicidagen. U kunt zelf een bijdrage aan het programma leveren door tot 28 januari een voorstel in te dienen voor een sessie of controverse.

Klik hier voor de officiële uitnodiging tot bijdragen.

Opmerkingen

© KNHG 2023 Website: Code Clear