Stagiaire KNHG stelt zich voor: Suzanne Lekkerkerker

Mijn naam is Suzanne Lekkerkerker en ik ben werkzaam als stagiaire webredactie historici.nl en communicatie van het KNHG. In 2017 rondde ik in Rotterdam mijn bachelor geschiedenis af en afgelopen zomer behaalde ik in Utrecht mijn master. Eind januari hoop ik in Leiden te starten met de educatieve master. In de tussenliggende periode wilde ik graag enige werkervaring opdoen buiten de studieboeken om. Op deze manier ben ik via historici.nl, wat een leuk detail is al zeg ik het zelf, op deze vacature gestuit en ben ik inmiddels al enkele weken aan het werk.

Binnen het KNHG ondersteun ik de webredacteur van historici.nl. Dit betekent in de praktijk dat ik onder andere de website up-to-date houd, e-mails beantwoord, ingezonden stukken tekst redigeer en momenteel meewerk aan het organiseren van het jaarcongres. Het is kortom ontzettend breed, waardoor ik onwijs veel leer. Bovendien krijg ik ook echt de kans om mijzelf te ontwikkelen, doordat ik erg vrij word gelaten en ook veel zelfstandig mag uitvoeren. Deze stage is de lange reis met het openbaar vervoer van het platteland naar Amsterdam iedere dag dus meer dan waard!

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear