Win kaartjes voor de tentoonstelling 1001 vrouwen in de 20e eeuw

Periode
20e eeuw

Win kaartjes voor de tentoonstelling 1001 vrouwen in de 20e eeuw

1001 vrouwen in de 20ste eeuw Verhalen van inspirerende, beroemde en beruchte vrouwen

Vanaf 4 oktober 2018 tot en met 10 maart 2019 is in het Amsterdam Museum de tentoonstelling 1001 vrouwen in de 20ste eeuw te zien. Samen met Els Kloek, de initiator en samenstelster van het gelijknamige boek, presenteert het Amsterdam Museum bijna 200 bekende en minder bekende vrouwen die, ieder op hun eigen manier, een rol hebben gespeeld in de twintigste eeuw. In de tentoonstelling zijn naast portretfoto’s van de vrouwen ruim 300 objecten te zien, die persoonlijke verhalen van de geportretteerde vrouwen belichten.

Samen met het Amsterdam Museum geeft het KNHG 3×2 kaarten weg aan KNHG-leden. Stuur vóór 10 oktober een mail naar info@knhg.nl en wie weet kunt u met een gast gratis naar deze bijzondere tentoonstelling.

Beatrix de Rijk, door onbekende fotograaf, ongedateerd (Prieur-Branger Collectie musée de l’Air et de l’Espace – Le Bourget)

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear