Maak kennis met… Benno van Dam – Stagiair Historici.nl

Mijn naam is Benno van Dam (23 jaar) en momenteel ben ik bezig met het afronden van de Bachelor Geschiedenis in Leiden.

Mijn interesse gaat hoofdzakelijk uit naar de thema’s ‘Food History’ en slavernij in de Cariben en de Verenigde Staten. Ik zal mij bezig gaan houden met de webredactie van Historici.nl. Ik zal onder andere gaan werken aan het verbeteren van de zichtbaarheid van de ‘resources’ die via de website worden aangeboden. De resources, bestaande uit bronmateriaal en tools voor onderzoek, zijn bij verschillende instanties verzameld en gezamenlijk te vinden op Historici.nl. Daarnaast zal ik mij bezig houden met de verslaggeving van evenementen en het redigeren en plaatsen van content.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear