Meer blogs lezen? Kijk ook op Historici.nl

Aan Historici.nl zijn nu 27 correspondenten verbonden. Zij vertegenwoordigen uiteenlopende historische disciplines en zijn werkzaam bij diverse organisaties. Er verschijnen wekelijk blogs die gaan over het vak en de uitdagingen waarvoor historici staan, of zij nu werkzaam zijn bij een universiteit, museum, archief,  in het onderwijs of als zzp-er. Reacties zijn welkom!

Het netwerk wordt ondersteunt met een subsidie van het KNHG, de beroepsvereniging voor historici, en mede-initiatiefnemer van Historici.nl. Steun aan het KNHG betekent steun aan de site en aan een actieve beroepsorganisatie.

Één opmerking for Meer blogs lezen? Kijk ook op Historici.nl

  • Vorig jaar promoveerde ondergetekende aan de Universiteit Maastricht met de dissertatie “Patients of the Colonial State, the rise of a hospital system in the Netherlands Indies, 1890-1940.” De website die de resultaten laat zien van de onderliggende database wordt in jullie aandacht aanbevolen.

Opmerkingen

© KNHG 2024 Website: Code Clear